Presunúť na hlavný obsah

Kysucké športové dni aj v našom meste!

Šport

Mesto Čadca, Olympijský klub Kysuce a Kysucký šport pozývajú na všešportovú udalosť pod názvom KYSUCKÉ ŠPORTOVÉ DNI 2023 ktorá je naplánovaná pre mesto Čadca na utorok, 19. septembra 2023 od 10.00 h do 14.00 h. 

Paláriková ulica pri námestí s fontánou ožije množstvom možností pre pohybovú aktivitu a športovanie. V spolupráci s viacerými klubmi pôsobiacimi na území mesta ako je Atletický klub Čadca, Devils Čadca, Kysucká hokejbalová únia alebo Priatelia plážového volejbalu Kysuce, bude ulica žiť rôznymi športovými aktivitami ktoré si môžete sami vyskúšať. Podujatie podporujú aj popredné športové osobnosti mesta ako Slovenský reprezentant a majster sveta v streetworkoute Dominik Klimek, Slovenský reprezentant a majster Európy v stolnom tenise Ľudovít Valárik, Slovenský reprezentant a majster sveta v hokejbale Róbert Drábik a ďalšie. 

Veríme, že si nájdete čas a zúčastníte sa podujatia organizovaného pri príležitosti Európskeho týždňa športu na podporu šírenia myšlienok zdravého životného štýlu, pohybovej kultúry a olympizmu. Tešíme sa na vás!

Galéria